Makulátlan takarítói Blog :-)

Makulátlan takarítói Blog :-)

Éttermi asztal tisztítása

2016. november 21. - Makulátlan Tiszta Terület Kft.

Gyakran előfordul, hogy egy takarító úgy takarít, hogy miután befejezte a munkát, valójában a felület még mindig csíkos vagy maszatos marad.

Ez sajnos azt jelenti, hogy vagy a törlőkendője vagy a használt víz koszos. Így a szennyeződést az asztalról nem felszedi, hanem csak folyamatosan elkeni, ennek következtében körkörösen csíkok, foltok maradnak. Igaz látszik, hogy dolgozott vele, de nem itt nem az a cél, hogy látszódjon a munka, hanem hogy ténylegesen tiszta végeredményt kapjunk. :) A cél az, hogy az asztal, mikor letöröljük, szép csík- és folmentes legyen.

Ennek érdekében sokszor nem elég csak áttörölni egy nedves, vizes kendővel vagy akár bútorápolóval, hanem még szárazzal is szükséges átmenni rajta. Ezzel végeredményben visszaszedjük a megmaradt tisztítószert, amely által garantált a jó minőség, a szép, egyenletesen tiszta felület!

Jelenleg egy étteremről van szó, ide éjszaka járunk takarítani. A felszolgáló napközben szorglamasan minden vendég után letörölte az asztalt, de idő vagy akár szakértelem híányában az mindig csíkos maradt. Így a becsületes, szorgalmas pincérek minden éjszakára hagytak még nekünk munkát az egyéb teendőink mellé. ettermi_asztal_tisztitasa_01_pusok_ferenc.jpg

ettermi_asztal_tisztitasa_02_pusok_ferenc.jpg

ettermi_asztal_tisztitasa_03_pusok_ferenc.jpg

Forrás:
makulatlan.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://makulatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr7511986608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása