Makulátlan takarítói Blog :-)

Makulátlan takarítói Blog :-)

Irodai eszközeink tisztán tartása

2016. december 11. - Makulátlan Tiszta Terület Kft.

Munkahelyünkön számtalan olyan eszköz van, amelyet napi szinten megérintünk. Sőt, olyanok is, amelyeket nem csak magunk, hanem kollégáink vagy éppen ügyfeleink is. Úgymint egér, billentyűzet, monitor, tollak, ceruzák, de akár nyomtató, szekrények, kapcsolók...

A higiénia fontos része, hogy ezeket tisztán tartsunk.

Mivel rutinszerűen nyúlunk hozzájuk nap mint nap, észre sem vesszük, hogy mennyire koszossá tudnak válni!

Sokan sajnos akkor sem tisztítják meg ezeket az eszközöket, miután "megöröklik" egy korábbi munkatársuktól.

szamologep1
szamologep2

Tipikus példa erre a billentyűzetünk. Vannak olyan irodák, ahol nincs külön helyiség az étkezésre, vagy a konyha éppen túl kicsi, így az irodisták a helyükön ebédelnek, reggeliznek. Ezáltal a billentyűzet könnyen zsírosodhat, belekerül morzsa, észrevétlenül belefröccsen egy kis kávé...

Van, ahol figyelmet fordít erre a takarító, de sűrűn találkozunk olyan irodákkal, ahol ez bizony egy erősen elhanyagolt terület. Amikor átvesszük egy-egy új terület takarítását, bizony néha égnek áll a hajunk, hogy milyen állapotok uralkodnak.

Sajnos, a takarítóknak nem mindig van ez eszükben, vagy nincs is idejük, kapacitásuk arra, hogy ezt megcsinálják.

Mondanunk sem kell, hogy mindez nem csak esztétikailag, hanem higiénia szempontjából is fontos! Maguknak a munkatársaknak is érdemes ügyelniük erre.

Ugye mennyivel szebb látvány a lenti billentyűzet? :)

billentyuzet tisztitas1 billentyuzet tisztitas2

A bejegyzés trackback címe:

https://makulatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr2712040213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása