Makulátlan takarítói Blog :-)

Makulátlan takarítói Blog :-)

Terasztakarítás

2017. január 18. - Makulátlan Tiszta Terület Kft.

A fotókon egy kissé elhanyagolt teraszt látunk. A tulajdonos sajnos lebetegedett, így nem tudta karbantartani és kellően foglalkozni vele.

Végül a ház örököse keresett fel minket. A teraszt alaposan ellepte a moha, vízköves és koszos volt. Pedig alapvetően egy nagyon szép burkolatról van szó, egy tömör mészkőről. Kicsit Csipkerózsika hangulatú ház volt, benőtte a burján, ami az összes erkélyen meglátszott.

Mivel nem mai volt a szennyeződés, meggyűlt vele a bajunk rendesen! Alaposan át kellett súrolnunk, utána pedig magasnyomású mosót alkalmaztunk. Elsőre nem is sikerült mindent eltávolítani. Mohairtó anyagokat is be kellett vetnünk, hogy fellazítsuk a szennyeződést. Tehát nem volt elegendő a mechanikus tisztítás.

Ahogyan látni a fotókon, egy szinte zöld erkélyből egy csodaszép, fehér követ sikerült készíteni.

A megrendelőnk pedig annyira elégedett volt, hogy alig akadt olyan ismerőse, akinek ne dicsekedett volna el a munkánkkal. :)

Az a tanulság, hogy tisztítástechnológiai folyamatokkal ennyire szép eredményt lehet elérni egy alaposan elhanyagolt, régi épület esetében is. Gyakorlatilag egy újszerű állapotot tudunk létrehozni!

terasz-takaritas1.jpg

terasz-takaritas3.jpg

terasz-takaritas5.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://makulatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr5712134085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása